Kazıkkaya İlkokulu
KAZIKKAYA KÖYÜ KAZIKKAYA KÜME EVLERİ NO 45 SARIKAMIŞ / KARS

VİZYON

Atatürk’ün istek ve yönlendirmeleriyle kurulmuş olmanın bilinciyle ülkenin geçici eğitim politikalarından etkilenmeden, her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TEKLİ)

NORMAL EĞİTİM (TEKLİ)

SOBALI

İLÇE MERKEZİNE 55 İL MERKEZİNE 110 KM

KÖY HALKI HAYVANCILIK İLE UĞRAŞMAKTADIR.